Affiche De Vlam DRUK page 001

De Vlam

vrijdag 06 maart '20

Gemeentelijke Sporthal - Humbeek

Midden januari ontsteekt Vlaanderen de olympische KOORVLAM en een half jaar lang reist die vlam doorheen onze provincies, onderweg zijn licht schijnend op de warmste, mooiste en speciaalste zanginitiatieven. Van grote koorconcerten tot intieme zangmomentjes met bijzondere doelgroepen, iedereen die zingt kan deel zijn van de reis van de KOORVLAM door Vlaanderen. Het eindpunt van de reis van de KOORVLAM is de openingsceremonie van de World Choir Games. Je kan de KOORVLAM volgen op facebook en op deze website.

Programma

Kom genieten van een avondje uit met één Harmonie en acht koren*: dus meer dan 250 uitvoerders op het podium!
Ervaar de klanken van onze harmonie versterkt met koorzang. Beleef de opwinding van het samenspel tussen een immens koor en onze harmonie.
Wie d’ Harmonie een beetje kent, weet dat het publiek steeds kan genieten van een allesomvattend spektakel met klank, licht en beeld, een gevarieerd programma en een verrassende presentatie.

Ben je niet vrij op vrijdag 6 maart... geen probleem. We brengen hetzelfde concert, in dezelfde concertzaal, op zaterdag 7 maart om 20u.

*Andante uit Perk, Andantino uit Vilvoorde, Basaltes uit Grimbergen, Carmina uit Meise, De Stem-Band uit Humbeek, Helicante uit Meise, Salvocalee uit Blaasveld en Solares uit Grimbergen!

5 tot 15 juli 2020, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen