Maarkedal Etikhovestraat zonder nummer medium

Hand in Hand

vrijdag 24 januari '20

Sint-Britiuskerk

Midden januari ontsteekt Vlaanderen de olympische KOORVLAM en een half jaar lang reist die vlam doorheen onze provincies, onderweg zijn licht schijnend op de warmste, mooiste en speciaalste zanginitiatieven. Van grote koorconcerten tot intieme zangmomentjes met bijzondere doelgroepen, iedereen die zingt kan deel zijn van de reis van de KOORVLAM door Vlaanderen. Het eindpunt van de reis van de KOORVLAM is de openingsceremonie van de World Choir Games. Je kan de KOORVLAM volgen op facebook en op deze website.

Programma

Alle 135 kinderen van de basisschool Etikhove zingen als één koor: 'Hand in hand'!
Zij begroeten het publiek in 10 talen en zingen vol emotie en met mooie handbewegingen. Zij vertolken liederen uit andere culturen, sluiten vriendschap en reiken elkaar de hand 'over je grens, zonder ras of zonder stand'. Het orkest begeleidt hen met veel kleur en ritme.
Première: zij brengen de KOORVLAM in Vlaanderen met prachtige 'Listen' van K. Bikkembergs, het officiële lied van de 11de WORLD CHOIR GAMES.
Koor&Stem Oost-Vlaanderen, vzw heeft de kinderen met hun leraars intensief voorbereid met workshops, regie en vocale coaching.

5 tot 15 juli 2020, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen