Avelgem Koorvlam

Muziek, vergeet me niet!

woensdag 15 april '20

Spikkerelle

Midden januari ontsteekt Vlaanderen de olympische KOORVLAM en een half jaar lang reist die vlam doorheen onze provincies, onderweg zijn licht schijnend op de warmste, mooiste en speciaalste zanginitiatieven. Van grote koorconcerten tot intieme zangmomentjes met bijzondere doelgroepen, iedereen die zingt kan deel zijn van de reis van de KOORVLAM door Vlaanderen. Het eindpunt van de reis van de KOORVLAM is de openingsceremonie van de World Choir Games. Je kan de KOORVLAM volgen op facebook en op deze website.

Gratis

Programma

Met een positieve boodschap willen we de nadruk leggen op de capaciteiten van mensen met dementie. Van hieruit zijn we gestart met ons project "Ik zal je altijd horen" waarbij we zingen met mensen met dementie uit de thuissituatie en mantelzorgers. Op 15 april 2020 verzorgen de deelnemers van dit project samen met de contactkoren van WZC Sint- Vincentius Avelgem ("The Pop Oldies") en WZH Ter Meersch Avelgem ("Het Koor aan de Schelde) een optreden in Spikkerelle. Dit wordt gevolgd door een receptie met een hapje en een drankje.

Ons project is een van de drie gelijknamige pilootprojecten van Koor&Stem, i.s.m. Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, Imelda/Den Olm, HIK, Cera en de Vlaamse overheid.
Zie ook https://www.koorenstem.be/nl/project/ik-zal-je-altijd-horen

Tickets verkrijgbaar via de volgende kanalen: www.vincentiusavelgem.be www.avelgem.be nieuws@nieuwsblad.be redactie@kw.be redactie@focus-wtv.be info@radio2.be facebookpagina's: WZC Sint- Vincentius, WZH Ter Meersch, gemeente Avelgem Infokrant Avelgem: maaike.putman@avelgem.be www.dementie.be redactie@hln.be Via huiskrantjes van de woonzorgcentra

5 tot 15 juli 2020, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen