Anderlecht Koorvlam

Toonmoment na schoolzangdag

donderdag 13 februari '20

Excelsiorzaal

Midden januari ontsteekt Vlaanderen de olympische KOORVLAM en een half jaar lang reist die vlam doorheen onze provincies, onderweg zijn licht schijnend op de warmste, mooiste en speciaalste zanginitiatieven. Van grote koorconcerten tot intieme zangmomentjes met bijzondere doelgroepen, iedereen die zingt kan deel zijn van de reis van de KOORVLAM door Vlaanderen. Het eindpunt van de reis van de KOORVLAM is de openingsceremonie van de World Choir Games. Je kan de KOORVLAM volgen op facebook en op deze website.

Gratis

Programma

Twee docenten en twee begeleiders zingen de hele dag met alle kinderen op de school. Aan het einde geven ze een toonmoment om te tonen wat ze geleerd hebben!

Deze schoolzangdag wordt gehouden in het kader van Europese samenwerkingsproject MoSaIC, Music for Sound Integration in the Creative Sector. Aan dit project werken vier partners van over heel Europa samen: Ensemble Amadeus (Italië, projectleider en initiatiefnemer), Swinging Europe (Denemarken), Sound Grup Coral (Roemenië) en Koor&Stem (België). Het project wordt gesteund door het Creative Europe programme van de Europese Unie en door de Vlaamse Gemeenschap.

https://www.koorenstem.be/nl/project/mosaic

5 tot 15 juli 2020, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen