Logo AMS

Antwerp Management School

Antwerp Management School (AMS) is de autonome managementschool van de Universiteit Antwerpen. Ze bereidt toekomstige managers en leiders voor op sleutelposities in de globale business community en ze stimuleert wereldburgerschap, leiderschap en professionalisme. Duurzaamheid staat centraal. Dat vertaalt zich onder meer in het Antwerp Management School Fund for Sustainable and Innovative Entrepreneurship. Dat fonds heeft als doel om ondernemerstalent uit het Zuiden verder te ontwikkelen.

Sinds 2018 zit de AMS op een nieuwe locatie aan het Mechelseplein. Het pand is een combinatie van een nieuwbouw, een renovatie van een bestaand gebouw en de restauratie van een historisch erfgoed. Het linkergedeelte is nieuw gebouwd volgens duurzame en maatschappelijk verantwoorde principes en is een luchtig geheel waarbij het ritme van het te restaureren aanpalende pand werd doorgetrokken. De open-huis-filosofie die typerend is voor AMS zal in dit nieuwe pand ten volle tot uiting komen.

Toegankelijkheid

Meer info volgt later!

Hoe kan je ons bereiken?

Om AMS te bereiken per trein kom je naar Antwerpen-Centraal. Je kan ons van daaruit te voet bereiken in een 20-tal minuten of per fiets in 8 minuten. Je kan ook de tram nemen naar één van de haltes in de buurt van AMS.

Tram 4 of tram 7 tot halte "Mechelseplein".

Advies voor met de auto is om gratis te parkeren op één van de Park & Rides rond de stad en de tram te nemen tot aan halte Meir. Toch de auto tot in het centrum? Er is geen privé-parking ter beschikking. Bovendien is het in de straten rondom AMS betalend parkeren, van maandag tot en met zaterdag, tussen 9 en 19 uur.

2 tot 12 juli 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen