Arenberg 4 c Elvire Van Ooteghem

Arenberg - BARLOKAL

In het hartje van de Antwerpse theaterbuurt is dé Arenberg een begrip voor de cultuurliefhebber. Arenberg is een sterk cultuurhuis met een breed toegankelijk aanbod, een flexibele omkadering en een voortrekkersrol op gebied van talentontwikkeling, cultureel ondernemen, duurzaamheid en doelgroepenwerking. Bij ons kan je genieten van pop- en rockmuziek over comedy en literatuur tot theater. Met een prachtige grote zaal om van te snoepen en een klein broertje voor nieuwe of unieke voorstellingen, gaan vaste waarden en ontluikend talent hier hand in hand.

Vanuit haar grootstedelijke ligging wil Arenberg, in relatie tot (of in samenwerking met) de overige theaters en culturele instellingen in de stad en daarbuiten, de cultuurparticipatie verhogen, het culturele aanbod vergroten en de bovenlokale uitstraling van Antwerpen als cultuurregio versterken.

Tijdens de zomer sluiten we de deuren en trekken we naar OLT Rivierenhof in Deurne. Sinds enkele jaren is deze feeërieke plek uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het festivallandschap. Je kan er genieten van meer dan 40 voorstellingen van rock, roots en blues tot jazz, folk en nederpop, maar ook theater en comedy ontbreken niet op het programma.

Toegankelijkheid

Meer info volgt later!

Hoe kan je ons bereiken?

Meer info volgt later!

5 tot 15 juli 2020, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen