Gevel cc Be 4

ccBe

Competitielocatie op 6, 7 en 8 juli 2020

ccBe stelt jaarlijks een prikkelend programma samen. Het cultuurcentrum speelt in op de hedendaagse tendensen binnen de podiumkunsten met de nadruk op dans en theater. In de schouwburg en zalen kan je ook genieten van een kwalitatief aanbod aan comedy, circus, film en muziek.

ccBe is een open cultuurhuis met een hart voor de buurt en het Berchemse verenigingsleven. Het cultuurcentrum ondersteunt en stimuleert het lokale culturele leven en kiest voor samenwerking. Het ontplooit gemeenschapsvormende projecten op verschillende plekken in Berchem.

ccBe stelt haar lokalen ter beschikking en fungeert als werkplaats voor gastorganisaties. Vaste waarden in het programma zijn de producties van de partners: Muziektheater De Kolonie, WArd/waRD, ‘Nuff Said, Kosmonaut, Kyoko Scholiers, For All Queens en Retina Dance Company.

Toegankelijkheid

Het ccBe (Cultureel Centrum Berchem) is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn ook rolstoeltoegankelijke toiletten aanwezig. Tijdens de competities zijn er ook enkele rolstoelplaatsen vrijbehouden.

Hoe kan je ons bereiken?

Station Antwerpen-Berchem ligt op 10 minuten wandelen van het CC Berchem

Tram 7 en 15 (halte Driekoningenstraat - 3 min wandelen) // tram 9 en 11 (Berchem Station - 10 min wandelen)

Bus 32 en 21 (halte Driekoningenstraat - 3 min wandelen) // bus 21, 30, 32, 38, 90, 91, 92 en 982 (Berchem Station - 10 min wandelen)

De Driekoningenstraat is een éénrichtingsstraat in de Lage Emissiezone (LEZ). Met de auto kan men best gebruik maken van een P+R aan de rand van de stad en vervolgens het openbaar vervoer nemen. Meer info over de LEZ is hier te vinden: www.slimnaarantwerpen.be/LEZ.

5 tot 15 juli 2020, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen