Schermafbeelding 2020 01 07 om 12 14 35

CC De Spil

De Spil is een cultuurcentrum in Roeselare met een podiumaanbod van muziek, dans, theater, comedy, humor,circus, expo's en familievoorstellingen.

Toegankelijkheid

Volledig rolstoeltoegankelijk

Hoe kan je ons bereiken?

Met de trein Vanuit Brugge en Kortrijk staat u in minder dan een half uurtje in Roeselare. Aan het station is er de mogelijkheid om een Blue-Bike huren te huren, zo kunt u op een eenvoudige en snelle manier naar De Spil komen.

Er zijn vier buslijnen die aan De Spil stoppen: 6, 54, 55 en 94. Al deze lijnen gaan van en naar het station.

Via Brugge neemt u de E403 richting Kortrijk. Via Kortrijk neemt u de E403 richting Brugge. Blijf de E403 volgen tot aan afrit 7: Roeselare – Izegem. Aan het einde van de afrit ga je naar rechts. Je rijdt nu langs het kanaal (op jouw aan de linkerkant). Blijf die weg volgen tot aan het grote rondpunt van de kajakclub. Neem de tweede afslag, zodat je opnieuw langs het kanaal rijdt. Ga aan de lichten opnieuw rechtdoor, nog steeds langs het kanaal. Aan het einde van het kanaal neem je op het rondpunt de tweede afslag, onder de spoorwegbrug. je komt nu opnieuw op een rondpunt: neem ook hier de tweede afslag, je rijdt zo onder de spiraalbrug. Blijf nu rechtdoor gaan, aan de vierde lichten bevindt zich links De Spil. PARKEREN Naast De Spil ligt een parking. Zowel op deze parking als op de parkeerplaatsen in de H. Spilleboutdreef geldt de blauwe zone, waarin je maximum 4 uren kunt parkeren.

2 tot 12 juli 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen