donderdag 24 oktober 2019

Stagiair(e)s gezocht!

Vanaf het voorjaar zoeken we stagiairs om ons te helpen bij de organisatie. Interesse? Ideaal bij je laatstejaarsstudent event management, toerisme- en recreatiemanagement, marketing, grafische vormgeving, cultuurmanagement of gelijkaardig.Wij bezorgen je een unieke werkervaring.

Op dit moment werken we met 14 medewerkers aan de organisatie van het evenement (ism Koor&Stem, de steden Gent en Antwerpen, EventFlanders en InterKultur, de internationaal overkoepelende organisatie van de koorzang).

Vanaf het voorjaar tot op de laatste dag van de Games staan we er ook voor open om stagiairs onder onze vleugels te nemen. Gezien de complexe en unieke aard van het project, zien we hier een enorm boeiende kans voor laatstejaarsstudenten event management, toerisme- en recreatiemanagement, marketing, grafische vormgeving, cultuurmanagement of gelijkaardig, voornamelijk bij onze afdeling Event Operations (de logistieke kant van de organisatie) en Marketing.

Naast het ondersteunen bij Event Operations zou het taakpakket ook kunnen verbreden, al naargelang de sterktes van de stagiairs in kwestie en de dynamiek van het organisatorisch proces. Zo zou er eventueel de kans zijn om te helpen bij de organisatie van de vrijwilligers, ons marcom team, of eventueel de legacywerking (de blijvende impact garanderen van de WCG op de koorzang in Vlaanderen). Onze organisatie heeft een erg horizontale structuur, wat flexibiliteit in de hand werkt.

De organisatie van dit evenement is erg omvangrijk. We zoeken daarom naar enkele stagiairs die zin hebben in een uitdaging, organisatorisch sterk zijn en een grote zin voor verantwoordelijkheid hebben. Daar tegenover staat een enorm leerrijke ervaring tijdens dit unieke project.

Het WCG2020-kantoor is gelegen in het Groen Kwartier in Berchem, op 10 minuten wandelen van Berchem Station (boven het kantoor van Koor & Stem).

Interesse om bij ons stage te lopen? Stuur gerust een mailtje met je motivatie en CV naar gerrit.calluy@wcg2020.be

Foto team vrolijk

Deel deze pagina op

2 tot 12 juli 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen