woensdag 23 oktober 2019

ZINGELONG met Hans Primusz

Begin 2020 trekt Hans Primusz met Zaterdag Zondag door Vlaanderen met ZINGELONG. Tijdens een twee uur durende workshop geniet je meerstemmig van de beste Nederlandstalige liedjes en maak je kennis met muziek die zal gezongen worden op de openingsceremonie van de World Choir Games. Hans is nu op zoek naar repetitieruimtes en daar kan jij misschien bij helpen.

Zaterdag Zondag staat bekend om zijn pop-upkoren. Koren in alle mogelijke maten en vormen die enkel voor een tijdelijk project opduiken. Ze laten zalen en pleinen volstromen met koren voor o.a. Bart Peeters K's Choice, Pieter Embrechts, Lady Linn... Zingen met passie is het belangrijkste, want samen zingen is magie. Sing together, share happiness. Dit initiatief heeft dan ook vervolg binnen de World Choir Games en de Nekka-concerten.

Begin 2020 trekt Hans Primusz met Zaterdag Zondag door Vlaanderen met ZINGELONG. Tijdens een twee uur durende workshop geniet je meerstemmig van de beste Nederlandstalige liedjes. Je maakt er kennis met muziek die volgend jaar onder andere ook op de openingsceremonie van de World Choir Games wordt gezongen. Stel jij jouw repetitielokaal open voor zo een workshop?

Als jouw koor (eenmalig) haar repetitieruimte (of andere locatie) ter beschikking stelt voor een workshop met Hans Primusz, dan mogen je bestuur en je dirigent gratis deelnemen aan deze workshop (max. 5 tickets). Andere deelnemende zangers betalen 18€ bij inschrijving voor 31 december, 26€ vanaf 1 januari 2020.

Alle deelnemers aan de workshop ontvangen achteraf een kortingcode voor de openingsceremonie van de World Choir Games op 5 juli 2020 (Sportpaleis Antwerpen) én een Nekka-koorconcert op 5 of 6 september 2020 (deSingel Antwerpen).

Je kan je locatie kandidaat stellen via www.zaterdagzondag.be/zingelong. Om het formulier vlot in te vullen hou je best het volgende bij de hand: gegevens van jullie contactpersoon, adresgegevens van je repetitieruimte, beschikbaarheid ruimte op repetitiedag en/of andere momenten in de week (jan-feb-maart 2020), max. aantal stoelen op deze locatie.

Meer info via: eve.van.goey@wcg2020.be

ZZ Over

Deel deze pagina op

5 tot 15 juli 2020, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen