Word sponsor van de WCG!

What's in it for you?

Bushokje WCG

De World Choir Games geven je als sponsor mooie opportuniteiten: van mediaruimte op radio en televisie, heel ruime visibiliteit in de steden, over activaties en product verkoop tot uitgebreide hospitality.

Door je te linken aan een positief en verbindend merk, toon je dat je staat voor samenzang, optimisme, geluk, openheid en toegankelijkheid. 25.000 deelnemers komen in Vlaanderen hun passie rond samenzang delen. Daarbij komen alle genres aan bod, van sacrale muziek, over jazz en gospel tot pop en folklore. Overal in de straten van Gent en Antwerpen zullen de positieve vibes hangen van zoveel soorten muziek en nationaliteiten en worden mensen aangezet om dit enthousiasme te delen tijdens tal van concerten, evenementen, en samenzangmomenten.

Onze sponsors en partners maken het mogelijk om een ‘state of the art’ ervaring te geven aan de deelnemers van de World Choir Games en aan heel Vlaanderen. Bedankt!

Wij komen graag tot bij u om de mogelijkheden af te stemmen.

WIST JE DAT?

... er in Europa meer mensen aangesloten zijn bij een koor dan er mensen zijn die spelen in een voetbalclub?

... in het Verenigd Koninkrijk mutualiteiten het lidgeld van een koor terugbetalen omdat het zo goed is voor de gezondheid en mogelijk meer effect heeft dan aansluiten bij een fitnessclub?

... samen zingen een ideale teambuilding-activiteit is? ... er in Vlaanderen alleen al, meer dan 1.000 koren en 35.000 actieve koorzangers zijn?

... je bij samen zingen gelukshormonen aanmaakt en dat je stress meetbaar vermindert?

... de gemiddelde leeftijd van de deelnemers aan de World Choir Games 27 jaar is?

B2 Bcatering

VIP-ARRANGEMENTEN

  • VIP-Parking & VIP-Shuttle
  • Top walking dinner met creatief belevingsmoment
  • Eerste categorie zitplaatsen op een Galaconcert
  • Open bar na het concert
  • Goodie bag
  • Drietalige hostessen
  • Vestiaire
  • Uitnodigingen op maat

Sponsors

Mediapartners

Stakeholders

5 tot 15 juli 2020, Vlaanderen

Sing together share happiness