Koorbegeleider

Koorbegeleider

Benieuwd naar beelden van de vorige editie (2018) in Zuid-Afrika? Bekijk dan hieronder het compilatiefilmpje:

Koorbegeleider UKA 3

‘Koorbegeleider’ zijn houdt in dat je het vaste aanspreekpunt wordt van een buitenlands koor dat aan de World Choir Games deelneemt en dat je het koor vergezelt tijdens al hun World Choir Games-activiteiten in Antwerpen, Gent of elders in Vlaanderen. Belangrijk voor deze functie is dat je over een gezonde dosis enthousiasme beschikt, een goede timekeeper bent, een behoorlijke kennis hebt over de bereikbaarheid van de verschillende locaties en beschikt over een degelijke basiskennis Engels en/of een andere taal (indien je wenst, word je gekoppeld aan een koor dat die taal spreekt). Voor grote koren (meer dan 50p) zoeken we duo’s.

Je kan je opgeven als koorbegeleider in Antwerpen of Gent. Dat betekent dat het koor logeert in één van beide steden en dus elke dag Antwerpen of Gent als vast vertrek- en eindpunt heeft. Het kan zijn dat je met je koor voor een bepaalde activiteit naar de andere stad moet of hen zelfs buiten deze twee steden naar een vriendschapsconcert elders in Vlaanderen begeleidt. Je shift start van zodra het koor dient te vertrekken naar hun eerste activiteit en eindigt pas nadat hun dagprogramma is afgerond.

Je blijft de volledige deelnameperiode van het koor toegewezen aan hetzelfde koor. Hierdoor ben je verplicht je in Eventication te registreren voor een volledig deel van de World Choir Games (deel 1: 2-6 juli 2021; deel 2: 8-12 juli 2021).

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan binnenkort in op Eventication!

2 tot 12 juli 2021, Vlaanderen

Sing together share happiness

In samenwerking met

  • Vlaanderen verbeelding werkt naakte versie
  • interkultuur
  • Koor Stem
  • Gent
  • Antwerpen